Ana içeriğe atla

Nitelikli

Köpek Eğitimi Şile

  Köpek Eğitimi Şile     Tarih boyunca insanların en yakın dostu ve en uyumlu arkadaşı olarak kendine önemli bir yer edinen köpeklerin de ihtiyaçları vardır. Her canlı gibi doğal ortamına yaşayabilen bir tür iken insanlar tarafından evcilleştirilmeleriyle birlikte doğal koşulların da değişmesi hayatta kalmalarını zorlaştırmaktadır. İstanbul’un en çok hayvan sever insanlarının bulunduğu yerde Köpek Eğitimi Şile en yakın köpek eğitimi dostlarımıza daha iyi yaşam koşulları sunmak için çalışmaktadır. Köpeklerin sağlık, barınma gibi ihtiyaçlarının yanında türlerine özgü eğitim almaları da gerekmektedir. Bu eğitime ne kadar erken başlanırsa o kadar hızlı sonuç almak mümkündür. Her halükarda yaşı kaç olursa olsun köpekler eğitime oldukça hızlı cevap verebilmektedir.     Köpek sahiplerinin dikkat etmeleri gereken ilk konu düzendir. Oldukça düzenli bir hayatı arzulayan köpek içgüdüsü sebebiyle kendi düzenini oluşturmaya yönelir. İnsan ailesinin düzeni belirginleşirse bu düzene ayak uydururlar

Köpek Oteli Beşiktaş

 

Köpek Oteli Beşiktaş 

 

Bir köpek sahibi olmak her insanın kendini iyi hissedeceği bir durumdur. Bir canlıya barınma ve beslenme olanağı sunmak insanı iyi hissettirmektedir. Onun sevgisi ve bağlılığı bu sevgiyi canlı tutmaktadır. Ancak köpek edinmek her zaman büyük bir sorumluluktur. Duygusal birer canlı olan köpekleri emanet edeceğiniz, acil durumlarda en az sizin kadar ilgili kişilere bırakabileceğiniz bir yer de olmalıdır. 

 

Köpek Oteli Beşiktaş sizlere bu konularda yardımcı olmaktadır. Köpeğinizle en az sizin kadar ilgilenecek deneyimli bir ekiple çalışılmaktadır. Acil durumlarda her daim veteriner hekim kontrolü sağlanmaktadır. Köpeklerin barınma köpek eğitimi ihtiyaçlarının yanı sıra, beslenme ve oyun aktiviteleri de göz önünde bulundurulmaktadır. 

 

Köpeğimin özel besini kendisine verilecek mi? 

 

Köpek Oteli Beşiktaş köpeğinizi bırakırken kendisine özel gıdaları da bırakmanız halinde beslenmesi de ona göre sağlanacaktır. Özel bir perhizi varsa bunu lütfen görevliye bildiriniz. Mamasını emanet ediniz. Hangi aralıklarla ne şekilde beslendiği konusunda vereceğiniz bilgilere göre bakımı yapılacaktır. Yavru köpekler için de yetişkin ve yaşlı köpekler için de özel mamalar mevcuttur. Ancak köpeğinizin belli bir maması varsa bunu da teslime ederseniz hiçbir problem yaşanmayacaktır. Kendi perhiz programına uygun şekilde beslenecektir. 

 

Köpeğimin sosyalleşme problemi var. Tüm misafir köpekler birlikteyse sorun çıkmayacağını nasıl bilebilirim? 

 

Köpeğinizin alışkanlıkları, özel durumları hakkında görevliye bilgi vermeniz gerekmektedir. Davranış bozukluğu yaşayan, sosyalleşme problemi olan köpeklere uygun barınma imkânı bulunmaktadır. Köpek Oteli Beşiktaş sizlere ve dostunuza uygun koşulları sağlamak için çalışmaktadır. Böyle durumlarda tekli bölmelerde kalmaları daha sağlıklıdır. Oyun aktiviteleri sırasında sadece köpek eğitmenleriyle çalışarak türüne uygun egzersizler yaptırılmaktadır. Köpeklerin tür, ırk, cins ve karakter özelliklerine uygun şekilde barınma ihtiyacı karşılanmaktadır. Ayrıca beslenme ve oyun aktivitelerinin güven içinde gerçekleşmesini sağlamak için köpeklerin kendine köpek oteli has özelliklerini göz önünde bulundurmaktayız. 

Köpeğimin kaç gün kalacağı önemli mi? 

 

Ancak kaç gün kalacağının kesin olarak belirtilmesi gerekmektedir. Köpek Oteli Beşiktaş kendi takvimine uygun bir programla çalışmaktadır. Kalma süresine göre bölmeler ayarlanmakta ve günlük programlar hazırlanmaktadır. Bunun önceden kesin olarak bilinmesi sizin ve köpeğinizin sağlığı için daha köpek pansiyonu iyi olacaktır. Ancak her zaman uzatma ya erken alma durumları olabilir. Bunları görevli personelimizle görüşerek esnek günler şeklinde düzenleyebilirsiniz. Buna uygun olarak program oluşturulacaktır. 

 

Köpeğim halen eğitim döneminde. Bu kesintiye uğrar mı? 

 

Ancak eğitim sürecinin hangi aşamasında olduğu konusunda bilgi verilmelidir. İsteğe bağlı olarak eğitim Köpek Oteli Beşiktaş uzmanlarınca da sürdürülebilir. Dilerseniz eğitim metodu ve ayrıntıları hakkında bilgi vererek eğitim talebinde bulunabilirsiniz. 

 

Köpeğimin düzenli yaşamı sürecek mi? 

 

Düzeni ve programı hakkında verdiğiniz bilgilere uygun şekilde sürecektir. Hangi programda nasıl bir düzeni olduğu konusunda vereceğiniz bilgilere göre otel programındaki yeri ayarlanacaktır. Köpek otellerinin kendine özgü işleyişler her misafirin rahat edeceği şekilde düzenlenmiştir. Ancak her köpeğin de kendine özgü programının uygulanması sağlanmaktadır.Köpek Oteli Beşiktaş çalışanları kendi alanında uzman ve deneyimli kişilerdir. Köpekleri seven, onlarla iyi anlaşan, duygularını anlayabilen ekibimiz görev yapmaktadır. 

 

Sizler tatile çıktığınızda, evinizi taşırken ya da size özel herhangi bir nedenden dolayı meşgulken köpeğinizin güvende olması için çalışıyoruz. Konforlu ve oldukça rahat bir mimari yapısıyla köpeğinizin rahat edeceğinden emin olabilirsiniz. Olağanüstü durumlara karşı her zaman veteriner hekimimize güvenebilirsiniz. Düzenli beslenme, uyku, oyun ihtiyacının karşılanacağı güzel bir yerde köpeğinizin dinlenmesini sağlıyoruz. Her köpeğin kendine özel bakıma ihtiyaç duyduğunu biliyor bunu gözeterek çalışıyoruz. Köpek, ırk, tür ve karakter özelliklerine uygun koşulları oluşturarak otel hizmeti sunuyoruz. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar

köpek eğitimi köpek oteli pet taksi